Apparaten en accessoires
Fruit minestrone met saffraan crème
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Saffraan crème
-
honing20 g
-
suiker30 g
-
saffraan draadjes1 dosis
-
room, min. 30% vet300 g
-
volle melk200 g
-
eierdooiers5
-
perzik1
-
aardbeien200 g
-
frambozen100 g
-
sinaasappelsap2 el
-
aardbeienlikeur (optioneel)2 el
De crumble
-
bruine suiker50 g
-
amandelpoeder30 g
-
zachte boter in stukken50 g
-
bloem50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1493 kJ /
357 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
45.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Lemon curd
20 Min
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Risotto bolognese
45 Min
Ananaspakketjes
1 Std.
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Karamelpudding
1 Std.